Fotobås i Venedig tillsammans med två goa vänner!

God kväll!

Torsdagen den veckan vi var i Italien åkte vi till Venedig över dagen. Staden på vatten ni vet...? Det finns inte några bilar utan bara kanoter och båtbussar som man tar sig fram med om man inte vill gå till fots.

Iaf, på tågstationen innan hemfärd till Verona igen så hade vi en stund kvar innan tåget skulle avgå. Då fick vi (jag, Vallen & Maja) syn på ett fotobås!!! Snacka om att vi blev taggade på att dra in i det! Det är ju en sån där sak som man alltid velat göra men aldrig kunnat/tyckt att det är onödigt/dyrt.
Men då så! Då körde vi på! Vi växlade in pengar mot 1-euros mynt och gick in i det minitrånga utrymmet och tryckte i hop oss så gått vi kunde för att alla skulle få plats. (Man tar egenligen profilbilder där, men vi knökade in oss alla tre...)


Resultatet! (Dålig bild dock för att se själva fotona, men söta tjajor!)

 

Mycket goa skratt när vi inte förstod oss på de italienska instruktionerna och när bilden plötsligt skulle tas om 3..2..1..KLICK! Haha, men det blev bra! Maja valde lite knasigt på första bilden så det blev en med "I love you"-ram. Haha, gulligt blev det iaf! :D

Toppen avslut på den dagen som var så gryyymt rolig! Har hur mycket som helst att berätta från den torsdagen! Maja & Vallen förstår bara man säger "Allora", mörka väskmännen, "Wait! What's your name?", Svarta-masken-flörten osv.. haha! Underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback