Brutet lårben

Hej på er! Måndag morgon är här och vi har lov! Lite awesome känns det allt :)

Igår fick Kamilla ett sms om att en av våra kusiner, Lukas, brutit benet! Och gissa hur om inte med slalomskidor fastspända under fötterna...? Säsongskort i backen är han ägare till. Hela vintern har gått bra fram tills nu. Åkte offpisten tillsammans med några vänner igår. Är ju allt lite farligt då man inte ser ex. grenar som ligger gömt under snön. Där hade han sen legat och inte kunnat röra sig.

Han ringde från KSS idag. Han minns inte mycket alls om vad som hade hänt. Minns inte att en skoter hämtade han i backen, knappt något från ambulansen heller. Han svimmade ett tag också tydlingen, precis när han lastades in i ambulansen. Igår kväll 20.00 startade operationen. Beräknades ta två timmar men han var inte ute ur operationssalen förrän 01.00.

Jag vet och har alltid vetat om hur galen han är i backen med hopp, offpist osv. Men har alltid tyckt att han har haft sådan grym kontroll över skidorna! Men sen gick det tyvärr såhär. Han blir kvar på sjukhuset tills han kan använda sig av kryckor el. alternativt rullstol till benet läker sig.

Lårbenet hade gått av och en flisa hade lossnat.



Bästa bilderna jag hade, här ser han ju faktiskt också lite busigt farlig ut! ;)




Krya på dig älskade kusin!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback